Afegir a favorits

AQUI NO ES LLENÇA RES!

RECEPTES PER ESTALVIAR, RECONVERTIR I APROFITAR
GISPERT VILÀ, NÚRIA

IVA inclòs

Descripció
Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada any, és a dir, uns 35 quilos de menjar per persona. Sabem, també, que el malbaratament d'aliments genera el 10% de les emissions de gasos d'efecte hivernacle. S'ha de fer quelcom per intentar que això no passi, per ajudar el planeta i les nostres butxaques. Però, com? Doncs, estalviant, reconvertint i aprofitant el menjar. Núria Gispert, autora de Cuina en menys de tres hores per a tota la setmana ...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2024
176 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788413563374
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES